Calculatie Plus

Om winstgevend te kunnen zijn, is het van groot belang dat uw keuken en bediening kostenbewust werken. De inkoopkosten bepalen in hoge mate het rendement van uw bedrijf. Dit is in veel ondernemingen een uitdaging. Dankzij Calculatie Plus/HANOS Reken Maar! hoeft u zich daar geen zorgen meer om te maken. Wij bieden u een modern en intelligent kostenberekeningsprogramma voor food & beverage. Alle processen die u normaal veel tijd en moeite kosten, worden nu snel, eenvoudig en overzichtelijk bijgehouden. Het programma berekent voor u een adviesverkoopprijs en controleert de brutowinstmarge. Doordat Calculatie Plus/HANOS Reken Maar! gekoppeld is aan de HANOS-systemen, zijn alle inkoopprijzen altijd up-to-date. Seizoensinvloeden of prijsstijgingen zijn direct zichtbaar. U ziet dus op tijd bij welk onderdeel er sturing nodig is.

Met Calculatie Plus/HANOS Reken Maar! kunt u op een eenvoudige manier uw menu's, maar bijvoorbeeld ook uw drankenkaart of buffet, nauwkeurig calculeren. Het programma berekent een adviesverkoopprijs op basis van de door u gewenste brutowinst. Het verlies van dure ingrediënten wordt door deze gecontroleerde manier van inkopen tot een minimum beperkt. Hierdoor verbeteren uw marges. In de praktijk is gebleken dat er margeverbeteringen van maar liefst 5% gerealiseerd kunnen worden. En dat zelfs zonder grote veranderingen in de bedrijfsvoering!

U kunt straks meer dan alleen maar calculeren!
  • Al uw gegevens zijn gestructureerd en overzichtelijk.
  • Historische gegevens blijven bewaard.
  • Informatie is actueel en altijd beschikbaar.
  • U kunt uw eigen foto’s en bereidingswijzen toevoegen.
  • U kunt interessante informatie over producten toevoegen.
Proeflicentie
HANOS Reken Maar! heeft ook voor uw bedrijf gegarandeerd toegevoegde waarde en deze willen we u graag laten ervaren. Daarom kunt u nu via een proeflicentie gratis kennis maken met de mogelijkheden van HANOS Reken Maar! Klik hier om uw proeflicentie aan te vragen.

Licentie
Voor € 10,00 per maand kunt u onbeperkt gebruik makan van HANOS Reken Maar! 
  • Voor één restaurant.
  • Onbeperkt calculeren van recepten, gerechten, buffetten, etc.
  • Verschillende gebruikers met eigen rechten.
Licentie aanvragen? Neem contact op met uw HANOS-accountmanager of met de afdeling non-food van uw dichtsbijzijnde HANOS-groothandel. Kijk hier voor een groothandel bij u in de buurt.