Keuken Plus

Alles op rolletjes in uw keuken met Keuken Plus! Met dit geavanceerde systeem kunt u alle facetten in uw keuken eenvoudig managen. Van uw bestelling bij de HANOS-groothandel tot op het bord van uw gast. Voorkom verspilling door inzicht te krijgen in uw derving en houd uw hygiëneplan (HACCP) gemakkelijk up-to-date met Keuken Plus!

Derving
Met één druk op de knop ziet u per product het verschil tussen inkoop en verkoop. Het systeem geeft aan hoeveel voorraad er nog zou moeten zijn. Zo bent u bewust van de derving binnen uw bedrijf en kunt u hier actief naar handelen.

Mise en place
De mise-en-place lijst op uw scherm! Elke keukenmedewerker weet zo precies wat hij of zij moet klaarzetten. Altijd op dezelfde manier, zodat de mise-en-place voortaan een eenvoudige klus wordt.

Management
U stelt zelf de norm: hoe hoog moet de brutomarge van elk product minimaal zijn? In de statistieken kunt u continu volgen of u nog voldoet aan uw eigen gestelde normen. Het systeem maakt afwijkingen duidelijk zichtbaar. Leg zo meteen de vinger op de zere plek en stuur op tijd bij.