Reservering Plus

Met Reservering Plus heeft u alle reserveringen voor uw restaurant onder controle. Uw gasten kunnen makkelijk online reserveren, de informatie wordt direct verwerkt. Het systeem kan gekoppeld worden met o.a. Facebook en Twitter. Achteraf kunt u uw gasten een enquête laten invullen, zo kunt u constant uw service verbeteren. Door Reservering Plus haalt u met minimale inzet, maximale (omzet)resultaten!

Online Reserveren
Gasten kunnen online zien of er plek is in uw restaurant en meteen hun reservering plaatsen: altijd en overal. De bevestigingsmail wordt automatisch verzonden. De definitieve reservering komt automatisch binnen in uw digitale reserveringsboek. Het systeem koppelt met o.a. Dinnersite, Facebook, Twitter, Vakantieveilingen en Tafelreserveren.

Gericht mailings versturen
Met Reservering Plus kunt u e-mails verzenden, specifiek afgestemd op de door u vastgestelde doelgroep. Hoe lang hebben ze getafeld, met hoeveel personen, wat hebben ze besteld? Op deze details kunt u gemakkelijk filteren. Een extra actie rondom de Kerstdagen? Met één druk op de knop verzendt u een actiemailing!

Gasten enquête
Dankzij de enquêtefunctie krijgt u inzicht in de waardering van uw gasten. U kunt uw eigen enquête samenstellen en bij vertrek uit uw restaurant ontvangt de gast deze digitaal. Zo kunt u constant uw service blijven verbeteren. 

Optimale tafelbezetting
Net een plekje tekort aan een viertje, terwijl een gezelschap van twee aan een tafel voor zes zit. Dat soort situaties overkomen u niet meer. Want zodra er een definitieve reservering binnenkomt, zoekt het systeem de meest geschikte tafel voor het gezelschap. De indeling kunt u uiteraard achteraf zelf nog bijsturen of aanpassen.

Digitaal reserveringsboek
U kunt uw reserveringen 24 uur per dag, 7 dagen per week bekijken, wijzigen of er iets aan toevoegen. Wat het systeem extra handig maakt, is dat u zich kunt voorbereiden door bijvoorbeeld een limiet in te stellen wat betreft het aantal reserveringen voor een bepaalde dag. Maar u kunt ook een tafelindeling maken of alvast tafelkaartjes uitprinten.

Management
Door een koppeling tussen Reservering Plus en uw kassa,  heeft u actuele verkoopcijfers tot uw beschikking en worden consumptiedata volledig transparant. U weet op elk moment wat er verkocht wordt en u heeft inzicht in de verkoopaantallen van al uw producten,

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een koppeling of over Reservering Plus in het algemeen? Neem dan contact op met uw HANOS-accountmanager of met de afdeling non-food van uw dichtsbijzijnde HANOS-groothandel. Kijk hier voor een groothandel bij u in de buurt.