Kassa Plus

Een afrekensysteem dat perfect aansluit bij uw wensen, is essentieel voor uw horecaonderneming. Om deze reden hebben wij onder de noemer Kassa Plus, een serie point of sale systemen (computergestuurde kassasystemen) samengesteld, die u als horecaondernemer ontlasten tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Of u nu op zoek bent naar een gemakkelijk te installeren basiskassa of een uitgebreid systeem welke ook werkt op bijvoorbeeld een tablet: wij bieden u een passend advies.
Lightspeed is een verfijnd en flexibel kassasysteem, speciaal ontwikkeld voor de horeca. Het systeem maakt gebruik van de nieuwste Appletechnologie (iPad, iPod en iPhone) en kan naadloos worden afgestemd op uw onderneming. Met Lightspeed kunt u efficiënt en kostenbewust werken. De kassa neemt u het werk uit handen waardoor u meer tijd en aandacht kunt besteden aan uw gasten.
Compact en betaalbaar kassasysteem

HIOPOS is een all-in-one point of sale oplossing, betaalbaar en binnen 15 minuten klaar voor gebruik. HIOPOS is een compacte en betaalbare
oplossing voor ondernemers die op zoek zijn naar een standaard kassasysteem; ideaal voor kleinere restaurants, cafetaria’s en lunchrooms.